Steampunk Gin

Steampunk Vodoo Spiced Rum

Steampunk Old Tom Gin

Steampunk Gin

Zelo redko, je dedek vsega našega gina.
Pridelan iz 8 rastlin, vključno s tremi vrstami lupine citrusov, se je ta svetla in vsestranska pijača izkazala za zelo priljubljeno. Zmagovalec zlate medalje na world gin masters v letu 2016, ste lahko prepričani v njegovo kakovost. Popolna postrežba je nekaj listov bazilike med dlanmi in dodati kozarec copin de ballon za gin. dodamo nekaj kock ledu, dvojno mero steampunk gin in dopolnimo s kakovostnim tonikom. Voila!
Po mnenju proizvajalca gre za najboljši gin na svetu.

Format: 70 cl
Vsebnost alkohola: 40%

Steampunk Vodoo Spiced Rum

Steampunk skupina, ki nosi visoke klobuke in očala se je s tem izdelkom razvila naprej od svojih prvotnih korenin in skočila v svet začinjenega ruma.
Proizvajalci nagrajenega steampunk gina so navdih za rum dobili, ko so se srečali s človekom iz gvajane na zabavi, ki jim je predstavil družinski recept za rum gvajana. Ta karibska mešanica je začinjena z vanilijo, ingverjem in črnim poprom, in je odlična sama ali z ledom.

Format: 70 cl
Vsebnost alkohola: 40%

Steampunk Old Tom Gin

Ljudje, ki stojijo za steampunk ginom, so ustvarili svoj lastni old tom gin, kot nalašč za tiste koktajle, ki v kličejo po bolj sladekem slogu. Na etiketi lahko opazimo čarodeja. Čarovnija je zanimiva in posebna, tako je tudi s starim tomom ginom, tako da se vse skupaj usklajuje.

Format: 50 cl
Vsebnost alkohola: 40%