Steampunk gin

Steampunk vodoo spiced rum

Steampunk old tom gin

Steampunk gin

Zelo redko je dedek vsega našega gina.

Pridelan iz 8 rastlin, vključno s tremi vrstami lupine citrusov, se je ta svetla in vsestranska pijača izkazala za zelo priljubljeno. Zmagovalec zlate medalje na world gin masters v letu 2016, ste lahko prepričani v njegovo kakovost. Popolna postrežba je nekaj listov bazilike med dlanmi in dodati kozarec copin de ballon za gin. dodamo nekaj kock ledu, dvojno mero steampunk gin in dopolnimo s kakovostnim tonikom. Voila!

Po mnenju proizvajalca gre za najboljši gin na svetu.

Steampunk vodoo spiced rum

Steampunk skupina, ki nosi visoke klobuke in očala se je s tem izdelkom razvila naprej od svojih prvotnih korenin in skočila v svet začinjenega ruma. Proizvajalci nagrajenega steampunk gina so navdih za rum dobili, ko so se srečali s človekom iz gvajane na zabavi, ki jim je predstavil družinski recept za rum gvajana. Ta karibska mešanica je začinjena z vanilijo, ingverjem in črnim poprom, in je odlična sama ali z ledom.

Steampunk old tom gin

Ljudje, ki stojijo za steampunk ginom, so ustvarili svoj lastni old tom gin, kot nalašč za tiste koktajle, ki v kličejo po bolj sladekem slogu. Na etiketi lahko opazimo čarodeja. Čarovnija je zanimiva in posebna, tako je tudi s starim tomom ginom, tako da se vse skupaj usklajuje.