Pivo

1814 Lager

Pivo

David's Not So Bitter

Pivo

Sunshine On Keith

Pivo

1814 Lager

Proizvajalčev poklon znamenitemu mostu Thomasa Telforda v Craigellachieju, ki je od leta 1814 premostil prepad čez reko Spey.
1814 je pristno pilsnerjevsko lager pivo, narejeno iz vode Speyside, kontinentalnega in lager slada, obilice češkega in nemškega hmelja ter pristnega seva kvasovk Pilsner.
Tako kot most, po katerem je bil poimenovan, tudi letnica 1814 ločuje med ljubitelji obrti piva in ljubitelji lagerja.
Odlično se poda h kariju in ostalim začinjenim jedem.

Format: 33 cl
Vsebnost alkohola: 5%

Pivo

David's Not So Bitter

Grenko v slogu, ne po okusu! David's Not So Bitter ni tako temen, ne tako močan in ne tako grenak - ravno prav je! To je odlično vsestransko pivo z okusom, ki je privlačno za tiste, ki želijo gladko pivo, ki je preprosto odličnega okusa in ni preveč grenko.
Ta preprost, dobro uravnotežen rubin ale s prevladujočimi okusi karamele in biskvita še ni spoznal jedi, s katero se ne ujema - s svinjsko pito je popolnoma izjemno; večerjo s pečenimi jedmi; ali s številnimi sladicami - pravi uživalec množice!
David’s Not So Bitter je na Scottish Beer Awards 2017 pobral zlato medaljo v kategoriji najboljši britanski slog.

Format: 33 cl
Vsebnost alkohola: 4,4%

Pivo

Sunshine On Keith

Sunshine On Keith z nizko vsebnostjo ABV, vendar ne po karakterju, je ameriško IPA pivo, pripravljeno v Speysideu in neverjetno priljubljeno v Edinburghu!
Sunshine on Keith je njihov najbolj prodajani hit, poln citrusnega ameriškega hmelja, ki daje okusno uspešnico precej nad pričakovanim za 3,5% ABV. Je pikanten in osvežujoč, s fantastično sadno aromo in dolgotrajno izrazito grenkobo z globokimi okusi grenivke. Kot nalašč za dolge poletne popoldneve v pivskem vrtu ali na plaži.

Format: 33 cl
Vsebnost alkohola: 3,5%