Sodelujte z nami in izkoristite bogate izkušnje v trgovanju.

 

O NAS

Smo mednarodni trgovci in strateški investitorji. Poslujemo po vsem svetu in sodelujemo v večih panogah ter podjetjih, neposredno in prek naših lokalnih partnerjev doma in v tujini.

Imamo bogate mednarodne izkušnje in nudimo strokovno znanje, stike in rezultate našim strankam.
Delujemo na različnih trgih ter se zanašamo na široko mrežo strokovnjakov, ki nudijo rešitve podjetjem, katera prečkajo svoje meje. Tako uspešno pokrivamo dober del sveta ter nudimo podporo in najboljše rešitve za vaš denar.

Naša najboljša vizitka je naš portfelj in doseženi rezultati.
V državah v katerih operiramo lahko jamčimo odlične odnose v lokalnih podjetniških sistemih, kot so lokalne uprave, prevajalci, lokalni tolmači, banke, odvetniki, logistična podjetja, nepremičninske rešitve.
Smo zelo izkušeni v upravljanju podjetij in kot taki dajemo pozornost vsem potrebam naših partnerjev ter ne ovinkarimo in uresničujemo izzive ter zagotavljamo doseganje ciljev.

Kot trgovci sledimo našim pošiljkam po vsem svetu in zagotavljamo pravočasen servis, zavarovan in nadzorovan na vsakem koraku pošiljke od začetka do končnega cilja.

Nudimo bogate izkušnje iz

Trgovanja

ponujamo izdelke za široko porabo po najboljši ceni na trgu. Delamo s številnimi kodami in izdelki ter kupujemo polne tovornjake blaga, tako da nam količine pomagajo vsebovati cene. Nudimo izdelke za dom in nego telesa, tako kot hrano, pijačo in žgane pijače z ali brez vašega logotipa.
Poznamo trg in spremljamo dobavitelje in stranke v stičišču ponudbe in povpraševanja ter na najpreprostejši in najlažji način najdemo najboljši izdelek po najboljši ceni. Smo zanesljivi in gojimo odlične odnose z našimi dobavitelji in strankami.

Svetovalne storitve in asistenca

Pri odpiranju trgov in izboljšanju portfelja naših strank; operiramo tudi kot zastopniki, ter tako ohranjamo zasebnost pogajanj in hkrati zagotavljamo komercialne rezultate;

Ekskluzivna distribucija

Visoko kakovostnih industrijskih izdelkov, proizvedenih v različnih državah, ki pokrivajo sektorje, v katerih operiramo. Nudimo prvovrstne izdelke po zelo solidnih cenah, ter tako našim dobaviteljem pomagamo širiti svoj trg in nuditi njihovim kupcem najboljšo "vrednost za denar".

NAŠE ZNAMKE

Operiramo v različnih evropskih državah, kot tudi po svetu.
Imamo bogate izkušnje na različnih področjih, na katera smo ponosni. Izstopamo predvsem v področjih:

Hrana in pijače
Dom in osebna nega

STORITVE

LOGISTIKA

Zagotovljene in točne storitve. Sledimo vsakem koraku pošiljk po vsem svetu. Imamo lastno logistiko in sodelujemo tudi s partnerji.

PODJETJA

Za vse potrebe. Delujemo na zelo širokem področju in podjetnikom pomagamo pri iskanju prilagojenih rešitev za poslovanje.


IZKUŠNJE

Lahko se zanesete na nas. Smo strokovnjaki v tem kar ponujamo.

MEDNARODNE OPERACIJE

Nobenih mej. Operiramo v EU in izven EU.

TRGOVANJE

Strokovnjaki na področju. Zadovoljimo vse vaše potrebe; kupujemo in prodajamo vse vrste dobrin za široko porabo.