Valdobbiadene prosecco superiore docg extra dry

Prosecco doc treviso extra dry

Prosecco doc treviso brut

White sparkling wine »gran cuvee« extra dry

Rose’ sparkling wine extra dry

Valdobbiadene prosecco superiore docg brut millesimato

Prosecco doc treviso extra dry millesimato

Prosecco doc treviso brut millesimato

Bela penina gran cuvèe brut

Valdobbiadene prosecco superiore docg extra dry

Območje proizvodnje se razprostira na hriboviti deželi Treviso in obsega mesti Conegliano in Valdobbiadene. To območje pokriva ozemlje 15 občin in se razprostira na približno 18.000 hektarjih. Prosecco se v teh hribih goji že več kot dve stoletji. Od XIX stoletja, ko sta ustanovili šolo za vinarstvo in enologijo in eksperimentalno kmetijo Conegliano v kraju Conegliano, so raziskave Prosecca naredile velik napredek, ki je spodbujal razširjanje na območju te dragocene sorte grozdja. Prosecco je v različici penečega vina, ki lahko žgečka in zadovolji tudi najzahtevnejše poznavalce. Svetla slamnato rumena z rafinirano in obstojno strukturo mehurčkov. Njen šopek je kompleksen z vonji vrtnice, jasmina, gisterije in akacije. Sadne note jabolka, banane, ananasa z mineralnimi namigi.

Prosecco doc treviso extra dry

Peneče vino, pridelano s sorto grozdja Glera iz območja Trevisa. Na tem podeželju so najboljša tla in podnebni pogoji, ki dajejo vinu edinstvene lastnosti. Postopek penine je izdelan po metodi Charmat v jeklenem sodu v skladu z regulacijo materiala, pri čemer dobijo dodatno suho mlado vino, vznemirljivo in popolno v vseh priložnostih.

Svetlo slamnato rumene barve z zelenkastim refleksom. Živahni mehurčki in intenzivni vonji belega cvetja in zlatega jabolka. Dobra intenzivnost, svež, eleganten in mehak po okusu, prijetno sladkast.

Prosecco doc treviso brut

Peneče vino, pridelano s sorto grozdja Glera iz območja Trevisa. Na tem podeželju so najboljša tla in podnebni pogoji, ki dajejo vinu edinstvene lastnosti. Postopek penine je narejen po metodi Charmat v jeklenem sodu v skladu z regulacijo materiala, pri čemer dobimo mlado brutovo vino, vznemirljivo in popolno v vseh priložnostih.

Vino vlije svetlo slamnato rumeno barvo, z nekaj zelenkastimi odtenki.
Živahni mehurčki, intenzivni cvetoči vonji cvetov akacije in sadni vonji rumenega jabolka.
Dobra intenzivnost.
Sveže, prijetno in harmonično.

White sparkling wine »gran cuvee« extra dry

Obstajajo časi, ki zbujajo čarobne trenutke, ki navdajajo z veseljem. Časi, ko srce in nebo oddajajo peneče občutke. Z Gran Cuvée okusi, ki se jih v zraku občuti z nepozabnimi vonjavami, arome pa dražijo brbončice, parfum pa vas obdaja v čarobnem vzdušju, kjer se vse združuje, da ustvari nova čustva.

Bledo slamnato rumene barve, z živahnimi mehurčki.
Po vonju prijetno sveže z vonji rumenega sadja, kot sta breskev in marelica.
Čist v ustih in harmoničen po okusu.

Rose’ sparkling wine extra dry

Peneče vino rosè, pridobljeno z naravno rifermentacijo, z metodo Charmat iz mešanice izbranih rdečih vin, vinificiranih v rosè; svetlo roza barva s ciklamanskimi odtenki, finmi in obstojnimi mehurčki. Dišava je sadna z jagodnim vonjem. Okus je svež, nežen in harmoničen.

Valdobbiadene prosecco superiore docg brut millesimato

Izredno svetlo slamnato rumeno vino z rafiniranimi in obstojnimi mehurčki. Eleganten vonj vrtnice in jasmina. Sadne note spominjajo na zlato jabolko in eksotično sadje, kot sta banana in ananas. Zelo eleganten tudi po okusu zahvaljujoč odličnosti, obstojnosti in svežini.

Kot nalašč za vsako priložnost, je najboljša kombinacija za aperitiv s prijatelji ali s predjedmi in lahkimi ribjimi jedmi.

Območje proizvodnje: Valdobbiadene
Format: 75 cl
Vsebnost alkohola: 11%
Temperatura serviranja: 6°C – 7°C

Prosecco doc treviso extra dry millesimato

Ta Prosecco se prideluje s sorto grozdja Glera, ki se goji na območjih DOC v regiji Treviso, kjer so okoljski in zemeljski pogoji podvrženi podrobnim kakovostnim vidikom. Slog steklenice je eleganten in rafiniran, kot nalašč za edinstvene trenutke in posebne priložnosti. Zaradi tega je priporočljivo postreči s primernimi kozarci, idealen je tulipanska piščal, ki olajša oksigenacijo vina in oddaja značilne arome tega dragocenega vina. Vino je svetlo slamnato rumene barve, z nekaj zelenkastimi odtenki, po vonju je prijetno, nežno poudarja zlate jabolčne in citrusne note. Ima svež okus, po okusu pa je vino prijetno in harmonično.

Idealno aperitivno vino se odlično poda k predjedem, belemu mesu in ribam.

Območje proizvodnje: Treviso
Format: 75 cl
Vsebnost alkohola: 11%
Temperatura serviranja: 7°C – 9°C

Prosecco doc treviso brut millesimato

Ta Prosecco se prideluje s sorto grozdja Glera, ki se goji na območjih DOC v provinci Treviso, kjer so okoljski in zemeljski pogoji podvrženi podrobnim kakovostnim vidikom. Slog steklenice je eleganten in rafiniran, kot nalašč za edinstvene trenutke in posebne priložnosti. Zaradi tega je priporočljivo postreči s primernimi kozarci, idealen je tulipanska piščal, ki olajša oksigenacijo vina in oddaja značilne arome tega dragocenega vina. Svetlo slamnato rumeno z zelenkastim refleksom. Živahni mehurčki, intenzivni cvetoči vonji cvetov akacije in sadni vonji rumenega jabolka. Dobra intenzivnost. Sveže, prijetno in harmonično.

Kot nalašč za aperitiv, predjedi in lahke jedi z zelenjavo.

Območje proizvodnje: Treviso
Format: 75 cl
Vsebnost alkohola: 11%
Temperatura serviranja: 6°C – 7°C

Bela penina gran cuvèe brut

Svetlo slamnato rumeno vino s svetlo zelenimi odsevi. Mehurčki so obstojni, vonj je intenziven z aromo drobnega belega sadja. Finega okusa, svež in nežen po vonju.

Kot nalašč za aperitiv in glavne ter druge jedi z lahkimi ribami.

Območje proizvodnje: Italija
Format: 75 cl
Vsebnost alkohola: 11%
Temperatura serviranja: 7°C – 9°C