Epulon Pelinkovec

Teranino Liker

Travarica

Epulon Pelinkovec

Zapleten in prefinjen Premium digestiv znan po elegantnem okusu nežnih not, zaokrožen z rahlo grenkim zaključkom.Intrigantna in zapeljiva aroma se zlije v Premium Craft destilat, oplemeniten z inovativnim pristopom k predelavi naravnih sestavin, kar ima za posledico nežnost in pitnost Premium Craft EPULON-a.

Format: 70 cl
Vsebnost alkohola: 30%
Kraj: Vižinada - Istra in Hrvaška obala
Sestava: fin liker iz elitnega alkohola kmetijskega izvora, aromatiziran z pelinom in izbranimi zelišči.

Teranino Liker

Tradicionalna istrska pijača iz kakovostnega vinskega terana in grozdnega žganja iz terana, obogatena z gozdnimi sadeži.

Format: 70 cl
Vsebnost alkohola: 18 %
Kraj: Vižinada - Istra in Hrvaška obala
Sestava: žganje iz teranovega grozdja, vinski teran, gozdni sadeži

Travarica

Štirikrat destilirana Hrvaška travarica, proizvedena v loncu z destilacijskim stolpcem. To je travarica s kombinacijo posebej izbranih in ročno nabranih botanikov iz Istre. To je klasična travarica, narejena po starem ohranjenem domačem receptu. Je zelo dobra kombinacija med tradicijo in moderno proizvodnjo. Ta travarica je še posebej primerna, kot digestiv, vendar bi ustrezala tudi kot aperitiv.

Tradicionalna istrska travarica je aromatizirana z maceracijo 15 različnih mediteranskih zelišč in starana 6 mesecev v sodih barriqe. Vonj je prijeten in spominja na oreh, mandlje, lešnik in žajbelj. Po okusu je suha, topla in celo nekoliko blaga, a vseeno prijetna, z intenzivnim dolgim in grenkim zaključkom.

Format: 70 cl
Vsebnost alkohola: 39%