Crespo je največkrat nagrajen latinsko ameriški gin na svetu.

Crespo London Dry Gin, proizveden z maceracijo 11 botaničnih izdelkov: brina, limonine in pomarančne lupine, lubja cassia, kopra, koriandra, sladke lupinice, cimeta, korenine angelike, kardamom in irisa, je osvojil prestižno dvojno zlato medaljo in medaljo Best Gin Millenial Award v Stuttgart Spirits Competition.

Sedaj v drugi izdaji Stuttgart Spirits Competition izstopa med drugimi dogodki po posebni pozornosti, ki jo namenja mlajšim potrošnikom, saj nagrado nameni tistim izdelkom, ki so najbolj zanimivi za Millenials. Žirija, sestavljena iz bolj ali manj mladih strokovnjakov iz ZDA in iz Evrope v dveh dneh ocenjujejo na stotine alkoholnih pijač z vsega sveta.

Danes je Crespo London Dry Gin najbolj nagrajeni latinoameriški gin na svetu, veliko priznanje za delo, ki se skriva za tem edinstvenim destilatom. Vsi botaniki so izbrani in nabrani ročno, prihajajo iz 8 držav in iz 4 celin, proizvodni proces sledi tradicionalni tehniki London Dry, maceracija poteka v ekstra nevtralnem alkoholu, petkrat destiliranem, uporabljena voda pa prihaja iz zavarovanega območja El Cajasa v ekvadorskih Andih. Izdelek je ustekleničen, etiketiran, zapečaten in ročno oštevilčen.

Ekskluzivno distribuiran po celotni Sloveniji od Venka Vojo d.o.o., nacionalni distributer žganih pijač in se ponuja kot referenčna točka v sektorju pijač, deluje tako, da zadovolji vse potrebe prodajnega kanala Ho.re.ca. in Super Ho.re.ca., zahvaljujoč znamkam, ki izstopajo po kakovosti, podobi, asortimanu in konkurenčnosti.