Mackmyra Appelblom

Mack by Mackmyra

Mackmyra Brukswhisky

Mackmyra Lab Distillery Organic Gin

Mackmyra Motorhead

Mackmyra Scorpions

Mackmyra Appelblom

Mackmyra äppelblom je eleganten single malt, destiliran pri mackmyra bruk. Viski je dokončan v nasičenih hrastovih sodih, kjer so prej hranili calvados iz Christiana Drouina.

Lahki toni jabolk iz destilata mackmyra skupaj z bogatejšimi okusi jabolk iz calvadosa, zlitih z velikodušnim značajem hrasta, ustvarjajo začinjeno ravnovesje. Prisotne so note jabolk, zrelih hrušk, citrusov, mandljeve toreke in cedrovega lesa.

Format: 70 cl
Vsebnost alkohola: 46,1%

Mack by Mackmyra

Je ročno izdelan single malt viski iz samo švedskih sestavin. Mack je odličen v koktajlih, pa tudi sam, samostojen ali na ledu.

To je aromatičen viski s svetlim, svežim značajem in notami vanilje, hruške in citrusov. V mack so dodali karamelno barvo.

Format: 70 cl
Vsebnost alkohola: 40%

Mackmyra Brukswhisky

Mackmyra Brukswhisky ima uravnotežen značaj s sadjem in butterscotch-om. Po vonju je čist z lahkimi, začinjenimi notami.
Jasna sadnost z butterscotch-om, citrusi in hruško. Pomembne note so likviricija in menta. po notah je saden in rahlo zadimljen, po okusu pa je saden in rahlo pikanten.

Uživajte brukswhisky kakršen je, z ali brez ledu, ob vsaki priložnosti.

Format: 70 cl
Vsebnost alkohola: 41,4%

Mackmyra Lab Distillery Organic Gin

Lab distillery organic gin je sodoben, umetniško pridelan gin s klasičnim okusom, ki vključuje švedske okuse in skrbno izbrane organske sestavine, destilirane v tradicionalnem bakrenem loncu še vedno v Mackmyra Bruk.

Botaniki: brin, koriander, limona, starejši cvet, lingonberry in mango. Organic gin je bil razvit za uporabo za klasične gin koktajle ali dry martini.

Format: 70 cl
Vsebnost alkohola: 40%

Mackmyra Motorhead

Serija viskijev motörhead je omejena izdaja švedskega single malt viskija z hrastovim in rahlo sadnim značajem, za katerega je značilno staranje pet let v novih sodih iz ameriškega hrasta, kjer so deli viskija v zadnjih šestih mesecih dobili dotik iz hrastovih sodov oloroso . Jakost alkohola je 40%, viski pa je filtriran na hladnem, zato se v steklenici ali kozarcu ne sme pojaviti motnost, če viski postrežemo na nižji temperaturi. Če povzamemo, to postane prijeten, enostaven za pitje in lahek hrastov in začinjen švedski viski.

Format: 70 cl
Vsebnost alkohola: 40%

Mackmyra Scorpions

Naj se dobri časi pričnejo! zdaj je čas za scorpions rock n roll zvezdo single malt viski rezultat sodelovanja med znamkami brands for fans in mackmyra swedish whiskey.

Ta viski je zorjen v ameriških sodih ex burbon, pa tudi v nekdanjih sodih oloroso sherry - vendar z dodatnim zaključkom v nemških sodih s češnjevimi vini. Uporaba ex nemških češnjevih sodov daje viskiju dodano višnjevo sladkost in dopolnjuje vaniljo sodov iz ex burbona in oreščke z maslenimi okusi.

Rezultat je viski z bogatimi toni vanilje, suhim sadjem in praženimi oreščki ter elegantno jagodno sladkostjo iz češnjevih vinskih sodov. Velika verjetnost je, da vam bo ta viski že na prvi pogled všeč!

Slasten okus vanilje, bogati toni suhega sadja in praženih oreščkov z nežno sladkobo.

Format: 70 cl
Vsebnost alkohola: 40%