Old English Gin

Geranium Premium London Dry Gin

Old English Gin

Ob nakupovanju gina v 17. in 18. stoletju bi vam ponudili preprosto izbiro: angleški gin ali hollandov gin. Takrat je bila anglija največji uvoznik francoskega šampanjca, potrošniki pa so kupovali takšne steklenice, polne gina, v trgovinah z ginom.

Kakovost in okus gina je bila odvisna od dobavitelja in od tega, ali je gin shranjen v steklenicah ali sodih. in gin, ki se je hranil v sodih, je pridobil okuse iz lesa in nove arome so se razvile skozi čas.

Stari angleški gin je narejen iz recepta iz leta 1783, ki destilira enajst rastlin v najstarejšem loncu, ki se še danes uporablja v angliji. Stari angleški gin je poljnen v steklenice s šampanjcem z organskim tesnilom in svilenim tiskom, kot so to delali že leta 1783, ali iz sodčka kot posebna rezerva barmana. Na ta način so ponovno oživeli, star način pridelovanja in distribucije angleškega gin-a.

Torej, da bi poskusili koktajl, kot je bil predviden, potrebujete gin, ki se ni spremenil. Stari angleški gin je, kot je bil: resnično izviren.

Format: 70 cl
Vsebnost alkohola: 44%

Geranium Premium London Dry Gin

Geranium premium london dry gin je edinstven. Geranium premium london dry gin je bil razvit po tradiciji, ki je stara več kot 350 let. To je posledica izjemne kombinacije strasti do džina in spretne natančnosti, ki jo daje klasično znanstveno usposabljanje. Ustvaril ga je sodnik za gin henrik hammer in njegov oče, kemičar, ta gin je destiliran z uporabo sveže nabranega geranija in 9 drugih rastlinskih pripravkov, ki so pred destilacijo 48 ur namočeni. Geranium gin je narejen tako za strokovnjake kot za začetnike.

Vsakemu koktajlu doda vrhunsko kakovost. Cvetne note po vonju, močni brinji okusi s pridihom vrtnic in vijolice v ustih. Njegova dodelava je precej kompleksna z lahkoto in nežnimi citrusnimi aromami. Pravi londonski dry gin!

Format: 70 cl
Vsebnost alkohola: 44%