GiniBee Gin Unique

GiniBee Gin Premium

GiniBee Tonik

GiniBee Gin Unique

Po vsem svetu je znano, da je naša Slovenska čebela Kranjska Sivka (latinsko Apis mellifera carnica) najmarljivejša med vsemi čebelami, poleg tega pa je tudi najprijaznejša do človeka. GiniBee gin Premium in Unique se ponašata s svojim posebnim okusom, saj je vsaka šesta brinjeva jagoda namočena v med slovenskih čebel. Poleg medu s svojo prisotnostjo dajejo GiniBee ginu poetsko noto tudi lipov list, vrtnica, ingver, pomaranča, kumara, limona in koriander.

Format: 70 cl
Vsebnost alkohola: 40%

GiniBee Gin Premium

Po vsem svetu je znano, da je naša Slovenska čebela Kranjska Sivka (latinsko Apis mellifera carnica) najmarljivejša med vsemi čebelami, poleg tega pa je tudi najprijaznejša do človeka. GiniBee gin Premium in Unique se ponašata s svojim posebnim okusom, saj je vsaka šesta brinjeva jagoda namočena v med slovenskih čebel. Poleg medu s svojo prisotnostjo dajejo GiniBee ginu poetsko noto tudi lipov list, vrtnica, ingver, pomaranča, kumara, limona in koriander. GiniBee gin Premium se dodatno ponaša s svojo edinstvenostjo, saj ga bogati brandy, ki je bil 3 leta staran v hrastovih sodih. GiniBee Premium je ustvarjen za zahtevne pivce gina, ki si želijo le najboljše. Prav tako je po mnenju svetovnih poznavalcev in ocenjevalcev eden izmed redkih ginov, ki za uživanje ne potrebujejo tonika.

Format: 70 cl
Vsebnost alkohola: 40%

GiniBee Tonik

GiniBee Tonic SUGAR FREE je prvi in edini slovenski tonik brez sladkorja. Zato ga samega ali zmešanega z ginom GiniBee lahko pijemo brez slabe vesti. Prav tako je skrb na jutranji glavobol stvar preteklosti. Produkte GiniBee smo skrbno razvijali več let z mislijo na vse ljubitelje gina - ocena je na vaši strani, ponosno pa lahko poudarimo, da so nas okusi več kot zadovoljili. Naj vam pridih Slovenije prinese neskončnost, užitek in svežino.

Format: 250 ml