Rum

Bumbu The Original

Rum

Bumbu XO

Rum

Bumbu The Original

Njihov vodilni Bumbu Rum temelji na izvirnem receptu, ki so ga ustvarili mornarji iz zahodne Indije iz 16. in 17. stoletja, ki so domače karibske sestavine mešali v svoj rum in ga imenovali "bumbu" - resnično izvirna craft alkoholna pijača.

Z istimi naravnimi domačimi začimbami in brez umetnih barvil ali okusov je njihov rum verodostojna poživitev tega koščka karibske zgodovine, destiliranega v majhnih serijah in zmešan ročno. Precej prepričani so, da bi to potrdili tudi njihovi prapradedi.

Format: 70 cl
Alcohol content: 40%

Rum

Bumbu XO

Bumbu XO je predstavlja resnično lepoto. Uglajen, bogat in zapleten ročno izdelan rum, ki ga je njihov mojster destilarne ustvaril iz nič, njihov XO staran do 18 let v sodih iz bourbona in zaključen v španskih škatlah iz belega hrastovega šerija, da bi dosegel čudovit uravnotežen, neskončno srkljiv rum.

Ta posebna izdaja je destilirana in starana v Panami, kjer so ustvarili res edinstven - in nedvomno najboljši - rum. Arome kave, opečenega hrasta in vanilije umaknejo pomarančno lupinico, paprikovo začimbo in celo kavo na okusu.

Bumbu XO je nadvse privlačen rum, ki spodbuja večkratne obiske, kot nalašč za tradicionalne rum koktajle - in morda še boljši samostojno, čist ali z eno samo kocko ledu.

Format: 70 cl
Alcohol content: 40%