Brockmans Premium Gin

Brockmans Premium Gin

Brockmans je kot noben drug gin. Za ljubitelje gina je razodetje, za gin novince pa gre za odkrivanje nepričakovanega individualnega okusa. Ponosno stoji od mnogih drugih vrst gina zaradi edinstvenega recepta izvrstnih botanikov in procesa potrpežljive destilacije.
Neponovljivega okusa tega čudovito narejenega gina je mogoče uživati samostojno ali z ledom. Osvežujoče je drugače, če ga postrežemo s tonikom ali ingverjevim alejem.
Brockmans edinstven recept naravno pridelanih aromatičnih botanikov je več ur napolnjen s čistim žitnim alkoholom, da sprosti svoja naravna olja in arome. Bolj tradicionalne note gina se kombinirajo z osvežujočim vplivom citrusov in aromatičnih divjih jagod. Bolgarski koriander ima svojo vlogo, saj zagotavlja aromatično, džinovsko oranžno noto. To se odlično ujema z mehkimi in zaobljenimi harmonijami borovnic in robid, vse pa podpira spodnja nota toskanskih brinovih jagod. Suha, grenko Valencianova pomarančna lupina podaljša globlje tone in daje intenzivno gladek zaključek.
Potem se Brockmans počasi destilira v 100 let starih tradicionalnih bakrenih sodih, kjer zajamejo srce destilacije gina. Prepoznavne gin note, pridobljene iz edinstvenega recepta Brockmans, prinašajo izredno intenziven gladki gin z edinstveno definirajočo senzualno izkušnjo okusa.

Format: 70 cl
Vsebnost alkohola: 40%