Rum

Espero Extra Anejo XO

Rum

Espero Caribbean Orange

Rum

Austrian Empire Navy Reserva 1863

Rum

Austrian Empire Navy Solera 18 YO

Rum

Austrian Empire Navy Cognac Cask

Rum

Espero Extra Anejo XO

Edinstvena mešanica 15 različnih solera in staranih rumov, ki so združeni v Kostariki. Ekskluzivni rumi iz Dominikanske republike, Jamajke, Barbadosa, Gvajane in Trinidada.

Ron Espero Extra Anejo XO je mešanica najboljših zelo starih dominikanskih rumov - staranih min. 12 in 18 let po postopku solera in edinstvena mešanica satranih rumov, starih od 6 do 12 let, z Barbadosa, Jamajke, Trinidada in Gvajane. Ta edinstven postopek mešanja prinaša združevanje finosti in sladkosti solera rumov in polno zaokroženost, izrazitega sadnega vonja staranih rumov, ki omogoča odličnost najboljših lastnosti karibskega ruma. Postopek mešanja poteka v Kostariki in poudarja redkost tega odličnega ruma.

Format: 70 cl
Vsebnost alkohola: 40%

Rum

Espero Caribbean Orange

Slasten dominikanski rum s pridihom pomarančne arome. Ta rum ni bil zasnovan samo za dame.

Ron Espero karibska pomaranča je odličen, fin oranžen liker. Temu Rumu dodajajo macerirano naravno in kemično neobdelano pomarančno lupinico, zelo zanimiva alkoholna pijača, primerna kot Aperitiv ali kot sestavina v vrhunskih koktajlih. To je popolna mešanica izvrstnih 7 - 12 let starih dominikanskih Rumov, staranih v sistemu Solera, z macerirano pomarančno lupinico.

Format: 70 cl
Vsebnost alkohola: 40%

Rum

Austrian Empire Navy Reserva 1863

Austrian Empire Navy Rum Reserva 1863 je proizvedena v majhnih serijah, pri čemer uporabljajo zrel rum iz širokega nabora ročno izbranih sodov. Ta sodobni dragulj, staran v ameriških in francoskih hrastovih sodih, je eleganten Barbadosov rum, voljan in izjemen z izjemnim šopkom arom. Njegova gosta barva mahagonije je veličastna, arome pa so intenzivne in zapletene. Po okusu lahek in sladek, v pookusu pa obstojen. Zahteva samo eno besedo: Fantastičen.

Format: 70 cl
Vsebnost alkohola: 40%

Rum

Austrian Empire Navy Solera 18 YO

Ta Solera Rum je zelo aromatičem z bujnim šopkom različnih vonjav, kjer se sadje, hrast in dolgo staranje odlično dopolnjujejo. Na voljo je v impozantni barvi iz mahagonija s temno rdečimi odtenki. Austrian Empire Navy Rum - Solera 18 ponuja sodoben slog ruma z izrazitim in živahnim značajem. V hrastovih sodih je bil staran do 18 let po metodi Solera v Dominikanski republiki. Vsaka steklenica ima edinstveno serijsko številko.

Arome so odlično uravnotežene med lesom in dozorelimi destilati. Grenčične note sadja, zelišč, čokolade, suhega sadja, karamele in staranega lesa.

Format: 70 cl
Vsebnost alkohola: 40%

Rum

Austrian Empire Navy Cognac Cask

Ta natančno izbrana mešanica najboljšega dominikanskega ruma se v hrastovih sodih stara po metodi Solera do 21 let. Ta mešanica se stara 12-16 mesecev v ex konjakovem sodu. To je simfonija, kjer se sadje, hrast in dolgo staranje odlično dopolnjujejo. Na voljo je v rustikalni bronasti barvi s temnimi zlatimi odtenki. Avstrijski Empire Navy Rum - DOUBLE CASK EDITION COGNAC ponuja edinstven slog Ruma z izrazitim značajem.

Format: 70 cl
Vsebnost alkohola: 46,5%